- Thank you received: 0
Keisinger ház
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
Gyakorlatilag a szerencsének és lappangó kém/titkos ügynök tehetségednek köszönheted, hogy nem buksz le. Erika ugyanis pont mögötted indul el fölfelé, így neked rohadt gyorsan el kell t?nnöd az egyik sarkon, miel?tt fölt?nik neki, hogy egyáltalán ott vagy. Az, hogy nem buksz le, arra enged következtetni, hogy ez az elementál dolog se automatikus, bizonyára beszélni kell velük legalább ahhoz, hogy az információkat megtudják, vagy hogy kiküldjék ?ket. Most viszont ez nem történik meg, így csak lapulsz, mint gyalog béka az árokban, amíg Erika be nem zárja maga mögött a fürd?szobaajtót. Ekkor jössz rá, hogy a jó nagy cica is veled együtt lapul. Valószín?leg segíteni akar a gazdinak megfogni azt az egeret, amelyiket ? ugyan még nem látja, nem is érzi, de biztosan ott van, ha így bekészültél rá. Gyorsan beteszed az orichalcummal bélelt fadobozba a f?z?pohárnyi löttyöt, aztán kisomfordálsz Otto szobájából, ami akár Azumié is lehetne, olyan katonás rend uralkodik.
Alapból valami olyasmire számítottál hogy szennyes-halom az ágy mellett, retek alatta, atomhulladék zoknik szétdobálva és egy féknyomos alsó a csilláron, ehelyett viszont a legkomolyabb rendetlenség az a kicsit gy?rt ágytakaró, tehát még nem is az amivel takaróznak, az is szépen, szinte vonalzó mellett van behajtva, és az, hogy Otto nem a kijelölt dobozban tartja a mágikus kütyüit. Ezen felül néhány szem dohány az ébreszt?óra mellett, de még cigiszag sincs. Emögött Azumi jótékony hatását sejted.
Alig érsz le, hatalmas gongszó döndül végig a házon, ha jól sejted ez megint Otto cseng?vel történ? machinációinak egyike. Csak reméled, hogy Erika nem ugrott ki a zuhany alól, mert te biztosan kiugrottál volna, miután ott helyben összehugyozod magad.
-"Hagyd, mindjárt megnézem ki az!" szól oda neked Kathy miközben két lépésb?l ott terem a kaputelefonnál.
-"Csak a postás. Valami csomagot hozott. Mindjárt átveszem." mondja és már indul is kifelé, aztán pár perc múlva egy elég nagy csomaggal jön be.
-"Asszem ez Azuminak jött." mutat a rajta lév? keleti jelekre. [Kínai írásjelek, de ugye japánul is olvashatók és a megjelölés szerint virág van a csomagban, közelebbi megjelölés szerint orchidea.]
-"Hacsak nem rendelt Erika valamit, bár akkor az németül lenne. A virágig mondjuk eljutottam, de annyira nem vagyok még jó japánból, tudjam, hogy mi van benne pontosan. Ja, tényleg, nemrég elkezdtem japánul tanulni. Mondjuk sokkal nehezebb mint a német, de ha megérted a logikát... Mondjuk ritka egy kifacsart az a keleti logika, de szerintem menni fog, csak érezzek rá igazán."
Na igen, ha Kathynek németül megtanulni az kb. egy hét volt, akkor japánul mondjuk lehet hogy egy hónap is meg lesz, ami azért hihetetlen. Ha nem látnád és hallanád, akkor el sem hinnéd, hogy ember képes lehet ilyesmire. Pláne Kathy. Mondjuk egy biztos, ez a változás el?nyére vált. Inkább legyen egy geek tudós, mint egy olcsó ribanc, de azért ez a változás kicsit hirtelennek t?nik, legalábbis számodra. Aztán az is lehet, hogy most tanult igazán ebb?l az esetb?l és csak be akarja pótolni az elvesztegetett id?t. Ha csak ezt akarja akkor jól halad vele.
Csapat riadó!
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Majd Erika megérkeztéig nincs is más teend?, mint kigondolni végig az ördögi tervet és mindezt megvitatni Kathyvel. Utána meg ugyebár matek nagy sebességgel.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Otto? Ja, néha szokott szórakozni ezzel. De a helyedben azzal a hangszóróval vigyáznék. Még a végén egyszerre lyukasztjátok ki a plafont Erikával, amikor a gongszó a ti szobátokban hangzik föl."
-"De koncerthez sincs túl sok kedvem, vagy nyávogó macskakórushoz. Azt se felejtsd el, hogy most már ketten vannak, Azumi meg megint csak tud olyan húzós dologokat, mint a Tarajos Veszedelem." mondja Erika, ahogy belép a konyhába.
-"Tarajos Veszedelem?" kérdez vissza Kathy.
-"Ja, az Otto "m?vészneve"." válaszol Erika, mire Kathyb?l kirobban a röhögés
Csapat riadó!
- Úgy hangzik mint valami régi pankrátor neve egy lerobbant klubban. Képzeljétek el: "A piros sarokban Tarajos Veszedelem, habár már harminc éve a szakmában van, még mindig tud újat mutatni..." És megláttok valami elhízott, löttyedt faszit idétlen b?rmaszkban, akinek nem a haja a tarajos, hanem a hájhurkái... Na jó, err?l ez ugrott be kapásból...
- Ja Erika lemaradtál a m?sorról. Itt járt Otto anyja, mert a prof valamiért leszúrta Azumit, de ? meg áldását adta a dologra. Nem teljesen értem mi volt a gond, de a prof felesége legalább akkora arc, mint maga a prof. Képzeld, küldött egy csomag óvszert Ottonak a távozása után egy elementállal, hogy meg ne feledkezzenek a védelemr?l. Látnod kellett volna Otto fejét, ahogy vörösödik, miközben megkapta a csomagot.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Jaj... Mina néni is tisztára olyan, mint Keisinger bácsi, csak kicsit másképp. Tudod, mindkett? lökött egy kicsit. A két szórakozott professzor. Pont ezért illenek annyira össze. Tényleg, ki rendelte ezt a csomagot?"
-"Szerintem Azumi. Orchidea van benne." válaszol Kathy.
-"Akkor nem kellene ezzel valamit csinálni? Ezek nagyon érzékeny és drága dolgok. Nem is gondoltam, hogy Otto ekkora gentleman."
-"Ja, akkora gentleman, hogy Azumi most is munkában szenved, ahelyett, hogy matekra készülne." jegyzi meg Kathy.
-"Az mondjuk más. Azumi nem fogadta el. Szerintem mondjuk ebben az is benne van, hogy nem akarja, hogy a professzor úgy vegye, mint a fia egyik kitartott n?jét. Igen, Keisinger bácsi ebben elég maradi."
Csapat riadó!
- Egyébként megértem a másik oldalt is. Azumi elég akaratos hozzá, hogy ne is akarjon kitartott lenni. Régebben sosem vettem komolyan az olyan lányokat, akik csak akkor jöttek oda, mikor épp kikötöttem valahol. Vagy csak akkor, mikor épp jól szerepeltem valamelyik versenyen. Gondolom Azumi sem akarja magát ebbe a kategóriába sorolni, ha Ottonak mindegy is, a professzor el?tt biztos nem. Nem lehet egyszer? elnyerni a maradi apósjelölt tetszését...
Ha sikerül elérni Azumit valamilyen módon, akkor rendelkezése szerint bánunk a csomagjával. Ha nem, akkor ez a döntés a lányoké lesz, mert ?k jobban tudják ilyenkor mit illik és mit nem.
Útvonal
- You are here:
-
Home
-
Forum
-
Shadowrun a fórumon
-
Lelke rajta [Of leaps and faiths...]
- Keisinger ház
Aktuális gondolatok
Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?
Cookie kezelés
This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.
You have declined cookies. This decision can be reversed.
You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.

How to resolve AdBlock issue?